Wij zijn verhuisd! – Huisartsenpraktijk Oei – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oei
Pieter Calandlaan 339 1068 NH
Amsterdam

Terug naar overzicht

Wij zijn verhuisd!

Sinds maandag 29 november 2021 is onze nieuwe locatie:

Pieter Calandlaan 339, 1068 NH Amsterdam

(aan de overkant van onze oude locatie, in het Medisch Centrum Caland, naast Toko Bandung)

Zoals u wellicht heeft gemerkt is er de afgelopen jaren een en ander veranderd in onze praktijk. Wij hebben de inloop in onze praktijk afgeschaft om zoveel mogelijk patiënten verkeer te beperken. Bel ons voordat u langs komt altijd eerst even op 020-6194100 of stuur een bericht via deze website.

Bereikbaarheid

Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 8:00 – 12:00 uur of u kunt een bericht sturen via de website of app. Voor een afspraak bij de huisarts zal onze praktijkassistente eerst kort uw reden van consult uitvragen, daarna belt de huisarts u terug en zo nodig krijgt u een fysieke afspraak op het spreekuur. Onze assistent(e) is opgeleid en bevoegd om kort medisch advies te geven.

U kunt ook een afspraak maken bij onze praktijkassistente, praktijkondersteuner (POH) somatiek (suikerziekte, cardiorisicomanagement, ouderen) of POH geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Tussen 12:00 – 17:00 uur zijn we alleen bereikbaar voor ernstige spoedgevallen. Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u bellen met de huisartsenpost op 088-0030600.

Doorkiesnummers telefoon

 1. spoedgevallen
 2. herhaalrecepten
 3. praktijkassistente
 4. collegiale lijn
 5. praktijknieuws

Aanwezigheid van het team

 • huisarts Minouk Oei: dinsdag en donderdag
 • huisarts Vincent Jong Tjien Fa: maandag, woensdag en vrijdag
 • POH somatiek Helga Scholte: woensdag en vrijdag
 • POH GGZ Afke Middelkoop: dinsdag
 • praktijkassistente: dagelijks

Herhaalrecepten

kunt u op meerdere manieren aanvragen:

 • Digitaal via de patiënten omgeving op onze website of onze mobiele app. U dient hiervoor eerst een koppeling met uw dossier te hebben aangevraagd. Deze methode verdient onze voorkeur en is 24/7 beschikbaar. Als er onduidelijkheden zijn kunt ons een bericht sturen.
 • Telefonisch via de receptenlijn.
 • Klassieke methode: uw lege doosjes gebundeld in onze receptenbus deponeren.

Urine

Inleveren voor 12:00 uur. Wij accepteren uitsluitend officiële urine potjes. Vergeet niet uw naam, geboortedatum en klachten te vermelden. U wordt teruggebeld of ontvangt een bericht met de uitslag en eventuele behandeling.

Patiënten omgeving of app gebruiken

Via deze website kunt u alle praktijkinformatie vinden. Wij nodigen u uit om een account te maken om in te kunnen loggen op de patiënten omgeving of de app te kunnen gebruiken. Hiermee kunt u 24/7 herhaalrecepten aanvragen, recente uitslagen raadplegen, uw medisch dossier inzien of een niet spoedeisende vraag stellen.

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat uw gegevens actueel zijn in ons dossier in verband met spoedvisites, verwijzingen en herhaalrecepten. Indien er een wijziging plaatsvindt in uw adres, telefoonnummer vast en/of mobiel, emailadres, apotheek of zorgverzekering kunt u dit doorgeven aan onze assistente of via het wijzigingen formulier in de patiënten omgeving van deze website

Als u van huisarts verandert kunt u een uitschrijf formulier invullen op dezelfde plek. Dit voorkomt vertraging in het versturen van uw medisch gegevens naar uw nieuwe huisarts.

Zonder uw toestemming mogen wij niet zomaar gegevens versturen.

Uitwisselen medisch gegevens

Onze praktijk is aangesloten op het Landelijk Schakel Punt (LSP). U kunt toestemming geven voor het uitwisselen van uw medisch gegevens met andere zorgverleners zoals de huisartsenpost of apotheek via het LSP. Zonder uw toestemming kan dit niet gebeuren. Het is daarom belangrijk dat u uw voorkeur laat registeren. U kunt het hier online regelen

Publicatiedatum: 29-10-2021