Afspraken – Huisartsenpraktijk Oei – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oei
Pieter Calandlaan 339 1068 NH
Amsterdam

Afspraken

Hoe maak ik een afspraak?

U belt met onze praktijk tussen 8 – 12 uur. De assistent zal kort uw klachten uitvragen of de arts belt u terug.  Als het nodig is dat u naar de praktijk komt voor een lichamelijk onderzoek, wordt met u een afspraak gemaakt.

Kan ik mijn vraag ook per email stellen?

U kunt uw vraag ook stellen via de beveiligde patientenomgeving of Uw Zorg online app. Hiervoor dient u wel eerst toegang aan te vragen.

Kan ik vragen of de dokter thuis bij mij komt?

Wij kunnen heel beperkt visites rijden. Uitsluitend als het om strikt medische redenen niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen. De assistente beoordeelt eerst in overleg met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt. De aanvragen moeten voor 10.00 uur ’s ochtend ingediend worden.

LET OP: Het niet hebben van vervoer is nooit een geldige reden voor een visite.

Hoe verloopt een afspraak op de praktijk?

Het dragen van een mondkapje is verplicht. Als uw kind te jong is voor het dragen van een mondkapje zullen we passende maatregelen nemen. Als u een afspraak heeft voor een lichamelijk onderzoek houd dan rekening met uw kleding. Draag zoveel mogelijk loszittende kleding. Het is van belang dat u op tijd komt. In verband met uw en onze veiligheid zullen wij het lichamelijk onderzoek op de praktijk zo kort mogelijk houden, immers de meeste informatie heeft u reeds telefonisch doorgegeven. Bij aankomst zal de voordeur gesloten zijn. Wacht u even buiten totdat iemand de deur voor u opent. Bij binnenkomst vragen wij u om de handen de desinfecteren en plaats te nemen in de wachtkamer. Doet u alvast uw jas, trui en/of colbert uit en hang deze over uw stoel in de wachtkamer. De huisarts zal u binnen roepen. Het is van belang dat u ten aller tijden zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaard.

Kan ik videobellen?

Veelal zullen wij gebruik maken van de telefoon en videobellen om uw klachten te bespreken. Voor het videobellen is het van belang dat u thuis internet heeft en beschikt over een computer met webcam en microfoon of een smartphone. Voor een goed beeldkwaliteit heeft een bekabelde internetverbinding de voorkeur of zorg in ieder geval dat u een goede wifi verbinding heeft met uw telefoon. Wij zullen u een link via sms toesturen om een connectie te maken. Indien het beeldkwaliteit onvoldoende blijkt is deze vorm van communicatie niet geschikt.

Kan ik een foto of document opsturen?

Als u dit afgesproken heeft met de huisarts zult u een beveiligde email toegestuurd krijgen. Nadat u bent ingelogd kunt u een bericht terugsturen met daarin toegevoegd uw bestanden.